Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DentoMit® fogíny ápoló spray 30 ml

19.999 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: 2.250 Ft
Várható szállítás: 2023. október 03.

Leírás

DENTOMIT® Q10 direkt

Parodontális spray
Az egészséges és a beteg fogíny ápolására

Kettős hatás: nano-Q10 + nano-menta

Színező adalékanyagoktól és tartósítószerektől mentes

KLINIKAILAG TESZTELT
 

 
dentomit® egy parodontális szájápoló spray, amely kifejezetten az egészséges fogíny megőrzésére lett kifejlesztve.

dentomit® bioenergetikailag aktív ubikinon Q10-et tartalmaz, egyedülállóan elkészített nano-méretű folyadék részecskék formájában. Ezek a folyadék részecskék könnyen behatolnak a fognyak és a fogíny közötti résekbe.
dentomit® így nem csak kívülről ápolja a fogínyt, hanem a különben elérhetetlen részeken is. Rendszeres használata mellett a fogíny életerős marad és ellenállóbbá válik.

dentomit® egyaránt ápolja az egészséges és beteg fogínyt, olyan fogíny megbetegedések esetén is, mint a gingivitis, parodontitis vagy sztomatitis, ezáltal kiegészítve a fogorvosi kezelést. A mindennapi használat csökkenti a fogínyvérzési hajlamot, elősegíti a károsult fogíny regenerációját és megerősödését.
dentomit® az MSE-kutatás terméke.

Bővebb információ a termékről

A PARODONTÁLIS SZÁJÁPOLÓ SPRAY HASZNÁLATA

Használat előtt a védősapkát el kell távolítani és a szórófejet fel kell helyezni az üvegnyakra. Fogmosás után legalább négyszer kell dentomit®-ot fújni a szájba úgy, hogy minden kritikus fogíny területet lefedjen.
Ajánlatos a dentomit®-ot a nyelvvel a fogínyre masszírozni, és nem pedig ki- vagy utánöblíteni.

dentomit® alkotórészei vitális és természetes anyagok. Nanorészecskékbe zárt Q10-et és nanokapszulázott mentaolajat tartalmaz (kettős hatás).
A Q10 egy nagyon értékes és természetes antioxidáns.
A mentaolaj ápol és élénkít is.

dentomit® egy természetes termék, színanyagoktól, tartósítószerektől és sejtkárosító emulgeátoroktól mentes.
 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Szobahőmérsékleten, közvetlen napfény behatásától védve tárolandó.
Hosszabb raktározás után megváltozhat a dentomit® íze. Ez azonban az ápoló hatásra nincs hatással.
Ne kerüljön a szembe, mivel a benne levő alkohol irritációt okozhat.

dentomit® Q10 DIRECT

Mélyen a fogíny és a fog között, ott ahová a fogkefe sörtéi nem férnek be, állandó harc folyik a kórokozók valamint a szájflóra természetes baktériumai között. Ha a kórokozó baktériumokat sikerül visszaszorítani, akkor a fogínybetegségek kialakulásának csekély az esélye. A test védelmi rendszerének szerves része az ubikinon Q10, amely a fogínyben természetes körülmények között is előfordul. Az egészséges szájflórához tartozó baktériumok anyagcseréje a Q10-től függ, a kórokozóké azonban nem. A fogíny megbetegedéseknél a gingiva Q10 koncentrációja drasztikusan csökken, ennek következtében a kórokozók elterjedhetnek a szájban. A kutatók ezért azt ajánlják, hogy a periodontális megbetegedéseket természetes úton akadályozuk meg vagy szorítsuk vissza a fogínyhez juttatott ubikinon Q10 segítségével.

Dr. S. J. Hodges és kollégái ajánlása szerint, mely a Nemzetközi Koenzim Q10 Társaság Londonban, 2002 novemberében megtartott 3. kongresszusán hangzott el.

Az MSE kutatásai éppen ezért a fogíny orvosi kezelésének fejlesztésére irányultak. A dentomit® szabadalmaztatott nanoméretű folyadék részecskéket tartalmaz. A parányi Q10 részecskék felületi feszültsége a fogínyéhez idomul.
dentomit® egyszeri befújásakor 100 billió nanorészecske szabadul fel. Ez ideális feltételeket teremt ahhoz, hogy a részecskék a legkisebb résekbe is behatolhassanak.
dentomit® körös-körül ápolja a fogínyt, ami érezhetően egészségesebb lesz tőle.

KLINIKAILAG TESZTELT

A folyékony Q10-et száznál is több német fogorvosi rendelőben tesztelték fogíny problémákkal (gingivitis, parodontitis) küzdő betegeken egy kontrollált vizsgálatban. A vizsgálati egyének minden nap a fogmosás után folyékony Q10-zel ápolták fogínyüket. A két hónapos kezelési idő alatt a kontrollvizsgálatokat a fogorvosuk végezte el. (ld. ábra)

A vizsgálat a következő eredményre vezetett
A gyulladás mértéke átlagosan 40%-kal csökkent. Az egyes betegeknek ez alacsonyabb fogínyvérzési- és plakkképződési hajlamot, erősebb és egészségesebb fogínyt jelentett. A folyékony Q10 hatása annál láthatóbb volt, minél hosszabb ideig tartott a kezelés.

Dr. K. Erler és kollégái publikációja alapján, amely a német Ganzheitliche Zahnmedizin – Praxis und Wissenschaft 7. évfolyam 2002 februári számában jelent meg.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!