Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ENADA 5 mg-os tabletta 120 db

35.999 Ft
Menny.:db
1
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2023. június 05.

Leírás

Több erőt a sejteknek!

A szívünkben és az agyunkban!

A nap enada® nevű termékünkkel kezdődik.
A kulcs egy jobb élethez:
Rögtön ébredés után vegyük be egy korty vízzel az enada® nevű terméket.
Ezután úgy 30 percig semmi mást nem szabad enni vagy inni (még kávét vagy gyümölcslevet sem). Így tudja ugyanis a testünk az enada® nevű terméket a legjobban felvenni. Ennek oka az, hogy bár a stabilizált koenzim-1 ellenálló a gyomorban lévő savakkal szemben, az élelmiszerekkel és - a víz kivételével - más italokkal vagy egyéb táplálék-kiegészítőkkel azonban olyan reakciókba képes lépni, amelyek gyengíthetik hatását.

Napi egy tabletta enada® nevű termékünkkel jobbá tudja tenni életét!
A modern életmód sokat kínál ugyan nekünk, ám sokat is követel tőlünk: környezeti terhelések, elektroszmog, teljesítménykényszer, határidők, stressz a munkahelyen, az iskolában, a közlekedés során, sőt még a szabadidőnkben is. Ezáltal romlik teljesítőképességünk is. Amit a nem kielégítő összetételű élelmiszerekkel nem viszünk be szervezetünkbe, azt egy megfelelő élelmiszer-kiegészítő szer pótolni képes: az enada® nevű termék biztosítja az ehhez szükséges energiát testünk sejtjeiben.

Segítség az agy teljesítőképességéhez.
Energiánk 30 %-át az agyunk használja fel. Ha erősen gondolkodunk, vagy ha szellemileg frissnek kell lennünk, akkor az enada® nevű termék lehet segítségünkre abban, hogy elcsigázottságunkat, teljes fáradtságunkat megszüntessük, és koncentrálóképességünket, figyelmünket fokozzuk.

A testi teljesítőképesség fokozása
Több erő, nagyobb kitartás - ezek nagyon fontos dolgok a profi sportolóknál és az ambiciózus amatőröknél egyaránt.
Az enada® nevű termék rendelkezésünkre tudja ehhez bocsájtani a szükséges energiát.
Az enada® nevű termék nem doppingszer! Bizonyított módon erősíteni képes az immunrendszert. Nap, mint nap erős támadások érik immunrendszerünket. Bacilusok és vírusok, de még szabad gyökök is hatnak testünkre. Az enada® nevű termék bizonyítottan erősíteni képes az immunrendszert, és fel tudja készíteni természetes védekezőképességünket a támadásokra.

Látható öregedésgátló ("anti-aging") hatás
Az enada® nevű termék természetes öregedésgátló anyag, tudományosan bizonyított hatékonysággal. Nemcsak fiatalabbnak érezzünk magunkat tőle, hanem annak is látszunk.

Bizonyított antioxidáns hatás
A környezet behatásai, mint például a rossz levegő, az ultraibolya (UV) fény, az ózon, a radioaktív sugárzások, sőt még némely gyógyszer is szabad gyökök sokaságán keresztül károsíthatja sejtjeinket. Az enada® nevű termék segíti saját testünk, szervezetünk javító rendszerét.
Átélni a hangulatot
Az enada® nevű termék mindazon átvivő vagy továbbító anyagnak a termelődését serkenti szervezetünkben, melyek a jó hangulat és a vágy átéléséért, serkentéséért felelősek.

Olyan biztonságos, mint a víz
Az enada® nevű termék esetében számos vizsgálatot végeztek, amelyek során semmilyen összeférhetetlenségi vagy allergiás jellegű reakciót nem tapasztaltak. A túladagolás lehetőségét is ki lehet zárni. Ezért az enada® nevű terméket ugyanolyan biztonságosnak lehet tekinteni, mint a vizet.

Az ENADA 5 mg hatóanyag tartalmú termékünk számára Magyarországon 2001-ben az Országos Élelmezési – és Táplálkozástudományi Intézet szabályos engedélyeztetési eljárás keretében akkoriban forgalombahozatali engedélyt állított ki.

A termék notifikációs számai:

15/2004
Az Európai Unióhoz való csatlakozás miatti jogharmonizáció miatt minden piacon lévő terméket pro forma notifikálni kellett, ezért az első – akkor még engedélyeztetési - eljárást követően (lásd feljebb) ezen termék a számos piacon lévő étrendkiegészítő közül szinte azonnal, 15.-ként került notifikációra. Ezt is jelzi a notifikációs szám.

13984/2014
A termék csomagolásában bekövetkezett változás miatt került sor újabb notifikációra.

A fenti két notifikációs szám magától értetődően megtalálható az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet honlapján közzétett „Bejelentett étrendkiegészítők (2004-2021) listájában”, amely a következő linken keresztül elérhető, letölthető és ellenőrizhető.:
Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (gov.hu)

Az elmúlt több, mint 20 év során e nagyszerű termék értékes beltartalma semmilyen változáson nem ment át, az változtatásra nem került. A termék hatóanyagának stabilizált formájához hasonlóan az e termék mögött álló forgalmazó és társas vállalkozás rendkívül stabilan jelen maradt a magyarországi étrenkiegészítők piacán. Az elmúlt évtizedek viharainak ellenére és immáron több, mint két évtizedes szakmai és forgalmazói tapasztalattal felvértezve készen állunk a jövendő évtizedek kihívásainak leküzdésére.

A notifikációs eljárás során jóváhagyott etikett szövege olvasható a következő sorokban, amely minden egyes doboz hátoldalára - a magyarországi forgalomba kerülés előtt - rákerül:

ENADA stabilizált NADH 5mg étrend-kiegészítő készítmény édesítőszerrel

30 darab 67,85 mg-os tabletta, nettó tömeg: 2,0 g

A NADH AZ EMBERI SEJTEKBEN MEGTALÁLHATÓ ANYAG.

Összetevők: édesítőszer (mannit), savanyúságot szabályozó (nátrium-bikarbonát), NADH (Nikotinamid-Adenin-Dinukleotid redukált forma), stabilizátor (hydroxypropyl-methylcellulóz), tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), csomósodást gátló (magnézium-sztearát), színezék (titán-dioxid)

HATÓANYAG 5 mg NADH TABLETTÁNKÉNT.

Legfőbb forrásai a húsok, halak.

Felhasználási javaslat: 1 tablettát reggelente 30 perccel a reggeli előtt fél pohár vízzel kell bevenni.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Nagyobb mennyiség fogyasztása hashajtó hatású lehet.

Minőségét megőrzi: a doboz tetején jelzett hónap végéig (hó/év)

Tárolás: szobahőmérsékleten, száraz helyen

Gyártja: TP Tumapharma Ltd Származási hely: 25 Tigne street Sliema SLM 3174 Malta

Forgalmazó: BIODOKI Kft, 9023 Győr, Fehérvári út 18. T.: 06-30-508-3313, www.biodoki.hu

Ezen 120 tablettás csomag kizárólag törzsvásárlóinknak fenntartott kedvezményes árazású ajánlat. Törzsvásárlónak tekintünk minden olyan természetes személyt, aki megrendelésének leadását megelőző naptári, vagy folyó évben összesen minimum 89.100,- Ft bruttó értékben vásárolt már a honlapunkat igénybe véve. Törzsvásárlók részére a kiszállítás költségét bruttó 29.700,- Ft-os rendelési összeg felett mi átvállaljuk.

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2022. 01. 02.
Az Enada 5mg-os terméket vettem erősítés céljából.Nagyon bevált!A 10 mg/nap adagolást igényli a szervezetem.Testileg,
lelkileg regenerál,erősít,jobban alszom,sokat mozgok.Egyre jobban feltöltődöm"agyilag"is,jobb a kedélyállapotom,többet
dolgozom itthon is.Emellett a hideg időben is 20-40 km-t
kerékpározok napi szinten.68.éves pedagógus vagyok egyre több energiával,csökkenő panaszokkal.Boldog vagyok,hogy ráleltem e szerre orvosi tanáccsal,pénztárcabarát árral.Köszönöm a minőségi,
egészségesebb életvitelt..Hné Anna Kecskemét