Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Referenciák

"Kedves Biodoki!

Nagyon örültem a tegnapi beszélgetésnek! Hálás vagyok Önöknek és azoknak az orvosoknak, akik a gyógyszerek helyett a megelőzésre, az egészség megőrzésére helyezik a "hangsúlyt". Ennek "leghatékonyabb példája" számomra az ENADA.
Sok nehézség és küzdelem volt már az életemben, de az egyik legnehezebb időszakom három éve kezdődött. Összetörtem lelkileg és ez mindenre kihatott.

Hiszem, hogy a JÓ ISTEN midíg megmutatja a kiutat a nehézségekből, és ez a segítség akkor az ENADA volt. Egy természetgyógyászati csodákat eladó kedves ismerős hívta fel figyelmemet a KOENZIM-1-re.

Megvettem hát a csodaszert... ... és tényleg az!

Már egy hét után erősebbnek, bátrabbnak éreztem magam. Egyre ügyesebb és okosabb lettem mind a munkámban, mind a magánéletemben. Már nem félek a változásoktól, sőt hasznosnak tartom. Átalakítottam az otthonomat és azt a híres középiskolát is, ahol 18 éve igazgató vagyok. (...vagyis elmúltam már 18... bár a diákjaim mostanában gyakran "letegeznek" véletlenül...) ...3 év alatt 30 évet fiatalodtam! (Kis túlzás, de jól hangzik! ... és csaknem igaz!)

A 15-19 éves diákjaimmal együtt kocogunk a Margit-szigeten és a pesti hidakon a futónapokon. Mosolyogva kiáltjuk egymásnak az iskolánk jelszavát: "Csak keményen, sportosan!!!!"

Tehát nem csak az ENADA, de vele lelkesebben megy. + helyes étkezés (délelőtt zöldség, gyümölcs, délben egészséges ebéd, pl. leves, főzelék stb.) + sport (aerobic 2-szer egy héten, kocogás 1-2-szer egy héten, este séta a kutyussal... stb.) + nyitottság, mosoly és sok-sok szeretet!!!!!!!!!( kedvesség, segíteni másoknak stb.) Hát ezek az én titkaim, amit szívesen adok át mindenkinek, aki fogadja és tudja, hogy ez már rég nem TITOK, csak fel kell ismerni
és ÉLNI VELE EGÉSZSÉGESEN ÉS BOLDOGAN!

R. Zs. és az ENADA"

 

13 éve diagnosztizálták betegségemet: sclerosis multiplex. 8 éve kerekesszékhez vagyok kötve. 3 hétig szedtem az Enachi-t, valamint az Ippochi-t. Napi 60 mg-ot.
Azt tapasztaltam e rövid idő alatt, hogy közérzetem jobb lett, nem voltam olyan fáradékony napközben. Valamint a bal kezem hüvelykujját és a mutató ujjamat össze tudom érinteni, és segítséggel meg tudok állni egy percig, úgy hogy a térdemet nem kell kinyomni másnak.

2009. júl.28.

Egy sm beteg