Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ENACHI 10mg-os tabletta 120 db

62.999 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. július 23.

Leírás

Az extra adag sejterő!

Új energiával feltöltődni, ahelyett, hogy az utolsó tartalékainkat élnénk fel!

Teljesen mindegy, hogy az energiánkat testi vagy szellemi erőfeszítés útján használjuk el, vannak olyan pillanatok, amikor szükségünk van tartalékainkra is.
Ha a sejten belüli energiaszint csökken, fáradtak leszünk és teljesítményünk számottevően gyengébbé válik.
Az izgató, serkentő hatású italokkal ellentétben az enachi® nevű termék odajuttatja a sejtekhez a stabilizált formában található koenzim-1-et, ami elősegíti az új ATP-energia termelését testünk saját sejtjeiben.

Fokozott igénybevételek esetén, mint például egy hosszú meeting, egy nehéz vizsga, vagy különösen a sport kihívásai, az enachi® nevű termék támogatja a testet és a szellemet. Azzal, hogy az összes energia rendelkezésre áll, amelyre szükségünk van. Különösen ajánlott az enachi® nevű termék fogyasztása a repülőgépes időeltolódás ("jet-lag") és az alváshiány hatásainak kivédésére. Túlzott kimerülés esetén a kávé és más hasonló "élénkítő szerek" energialökésnek tűnnek. A valóságban azonban csak legutolsó tartalékainkat mozgósítják. Ha aztán rövid időn belül ezek is elfogynak, bekövetkezik a hirtelen kimerülés és az akut koncentrálóképesség hiánya. Ezeknek következtében aztán előállhat – többek között – az autóvezetésnél olyannyira rettegett „másodpercnyi alvás”. Az enachi® nevű termék az ATP-ből származó értékes energiát továbbít szervezetünknek, ezért természetes módon fejti ki serkentő hatását. Alváshiány és időzóna eltolódás esetén a népesség jó 50 %-ának van alváshiánya. Ez az agy csökkent teljesítőképességét jelenti, messzemenő negatív hatásokkal. A teljes kimerülés egyik különös formája a repülőgépes utazásoknál tapasztalt időeltolódás hatás (angol szóval: "jet-lag"). A hosszabb repülések után tapasztalt időeltolódás nemcsak számos vakációt tesz tönkre. Az üzleti utazások résztvevői is megszenvedik a következményként fellépő hatásokat, mint például a fáradtságot, a kimerülés érzést és a hajtóerő hiányát. Az enachi® nevű termékkel az első naptól kezdve élvezetessé tehető az utazás, és már rögtön a leszállás után teljes erőnkkel koncentrálhatunk dolgainkra vagy intézhetjük üzleti ügyeinket. Egy teljes napot nyerünk így! Növekszik a koncentrálóképesség és a figyelem. A hosszú és fontos találkozók, megbeszélések, meetingek felemésztik erőinket. Az agy mindig igényt tart energiánk 30 %-ára. Amikor a legnagyobb figyelemre és a tökéletes koncentrálóképességre van szükség, akkor valahonnan fedezni kell a fokozott energiaigényt. Az enachi® nevű termék bizonyítható módon támogatni képes az agy működését és teljesítményét.

A reakcióképesség és a koncentráció segítése a sport terén:
Az enachi® nevű termék kimutathatóan javítja a sportolók erejét. Számos profi sportoló extra adag energiát igényel.
A sportot hobbi szinten űzők is profitálnak az ATP-energiaforrásból, amikor például tenisz vagy golf, kerékpáros túra vagy futás során nagyobb teljesítményre képesek, ami akár 25 %-ot is elérhet. Vizsgastressz alatt a diákok, iskolások és egyetemi hallgatók rémálma: egy fontos vizsga előtt állnak, és a legjobb, legalaposabb felkészülés dacára mintha mindent elfújtak volna a fejükből. Az enachi® nevű termékkel szembe lehet szállni a rettegett vizsgadrukkal, stresszel, és pozitívan lehet befolyásolni a koncentrálóképességet és a vizsgateljesítményt. 

Több erőt a sejteknek!

A szívünkben és az agyunkban!

A nap ENACHI nevű termékünkkel kezdődik.
A kulcs egy jobb élethez:
Az ENACHI nevű termék nyelv alól felszívódó készítmény. Mivel felszívódása a száj nyálkahártyáján keresztül történik, ezért bevételének ideje nem függ a gyomor teltségi állapotától. Az ENACHI nyelv alól felszívódó tablettákat a nap bármely szakában lehet használni. Felszívódása független a tápcsatorna szájüregi részétől távolabb eső emésztőrendszeri elváltozásoktól.

Napi egy tabletta ENACHI nevű termékünkkel jobbá tudja tenni életét!
A modern életmód sokat kínál ugyan nekünk, ám sokat is követel tőlünk: környezeti terhelések, elektroszmog, teljesítménykényszer, határidők, stressz a munkahelyen, az iskolában, a közlekedés során, sőt még a szabadidőnkben is. Ezáltal romlik teljesítőképességünk is. Amit a nem kielégítő összetételű élelmiszerekkel nem viszünk be szervezetünkbe, azt egy megfelelő élelmiszer-kiegészítő szer pótolni képes: az ENACHI nevű termék biztosítja az ehhez szükséges energiát testünk sejtjeiben.

Bővebb információ a termékről
Segítség az agy teljesítőképességéhez.
Energiánk 30 %-át az agyunk használja fel. Ha erősen gondolkodunk, vagy ha szellemileg frissnek kell lennünk, akkor az ENACHI nevű termék lehet segítségünkre abban, hogy elcsigázottságunkat, teljes fáradtságunkat megszüntessük, és koncentrálóképességünket, figyelmünket fokozzuk.

A testi teljesítőképesség fokozása
Több erő, nagyobb kitartás - ezek nagyon fontos dolgok a profi sportolóknál és az ambiciózus amatőröknél egyaránt.
Az ENACHI nevű termék rendelkezésünkre tudja ehhez bocsájtani a szükséges energiát.
Az ENACHI nevű termék nem doppingszer! Bizonyított módon erősíteni képes az immunrendszert. Nap, mint nap erős támadások érik immunrendszerünket. Bacilusok és vírusok, de még szabad gyökök is hatnak testünkre. Az ENACHI nevű termék bizonyítottan erősíteni képes az immunrendszert, és fel tudja készíteni természetes védekezőképességünket a támadásokra.

Látható öregedésgátló ("anti-aging") hatás
Az ENACHI nevű termék természetes öregedésgátló anyag, tudományosan bizonyított hatékonysággal. Nemcsak fiatalabbnak érezzünk magunkat tőle, hanem annak is látszunk.

Bizonyított antioxidáns hatás
A környezet behatásai, mint például a rossz levegő, az ultraibolya (UV) fény, az ózon, a radioaktív sugárzások, sőt még némely gyógyszer is szabad gyökök sokaságán keresztül károsíthatja sejtjeinket. Az ENACHI nevű termék segíti saját testünk, szervezetünk javító rendszerét.
Átélni a hangulatot
Az ENACHI nevű termék mindazon átvivő vagy továbbító anyagnak a termelődését serkenti szervezetünkben, melyek a jó hangulat és a vágy átéléséért, serkentéséért felelősek.

Olyan biztonságos, mint a víz
Az ENACHI nevű termék esetében számos vizsgálatot végeztek, amelyek során semmilyen összeférhetetlenségi vagy allergiás jellegű reakciót nem tapasztaltak. A túladagolás lehetőségét is ki lehet zárni. Ezért az ENACHI nevű terméket ugyanolyan biztonságosnak lehet tekinteni, mint a vizet.

 Az ENADA 5 mg hatóanyag tartalmú termékünk számára Magyarországon 2001-ben az Országos Élelmezési – és Táplálkozástudományi Intézet szabályos engedélyeztetési eljárás keretében akkoriban forgalombahozatali engedélyt állított ki.

A legnagyobb hatóanyagtartalmú és nyelv alól felszívódó termékünk, a 10 mg hatóanyagtartalmú ENACHI nevű termék, amelynek notifikációjára 2014-ben került sor:

A termék notifikációs száma: 13983/2014

A fenti notifikációs szám magától értetődően megtalálható az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet honlapján közzétett „Bejelentett étrendkiegészítők (2004-2021) listájában”, amely a következő linken keresztül elérhető, letölthető és ellenőrizhető.:
Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (gov.hu)

A notifikációs eljárás során jóváhagyott etikett szövege olvasható a következő sorokban, amely minden egyes doboz hátoldalára - a magyarországi forgalomba kerülés előtt - rákerül:

PROF. BIRKMAYER TERMÉK

ENACHI stabilizált NADH 10mg étrend-kiegészítő készítmény édesítőszerrel

24 darab 144,7 mg-os tabletta, nettó tömeg: 3,47 g

A NADH AZ EMBERI SEJTEKBEN MEGTALÁLHATÓ ANYAG.

Összetevők: édesítőszer (mannit), savanyúságot szabályozó (nátrium-bikarbonát),  NADH  

(Nikotinamid-Adenin-Dinukleotid redukált forma), tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), mangó 

aroma, csomósodást gátló (magnézium-sztearát)

HATÓANYAG 10 mg NADH TABLETTÁNKÉNT.

Legfőbb forrásai a húsok, halak.

Felhasználási javaslat: 1 tablettát a nyelv alá helyezve kell elszopogatni

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott  vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Nagyobb mennyiség fogyasztása hashajtó hatású lehet.

Minőségét megőrzi: a doboz tetején jelzett hónap végéig (hó/év)

Tárolás: szobahőmérsékleten, száraz helyen

Gyártja: TP Tumapharma Ltd    Származási hely: 25 Tigne street Sliema SLM 3174 Malta

Forgalmazó: BIODOKI Kft, 9023 Győr, Fehérvári út 18.

TEL.: 06-30-508-3313                          www.enachi.hu                       www.coenzym1.com

Ezen 96 tablettás csomag kizárólag törzsvásárlóinknak fenntartott kedvezményes árazású ajánlat. Törzsvásárlónak tekintünk minden olyan természetes személyt, aki megrendelésének leadását megelőző naptári, vagy folyó évben összesen minimum 89.100,- Ft bruttó értékben vásárolt már a honlapunkat igénybe véve. Törzsvásárlók részére a kiszállítás költségét bruttó 29.700,- Ft-os rendelési összeg felett mi átvállaljuk.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!